Sveiki visi dar kartą, jau prisistačiau naujokų skyriuje, o štai čia kuriu temą, kuri bus mano Winnebago istorija
Nuo šeštadienio gyvenimas apsivertęs aukštyn kojomis - netikėtai atsirado pas mus ta mašina ir nuo tada aš nei miegot nei valgyt galiu
kad ir kaip kvailai tai skambėtų
Aš jau susisiekiau su gamintojais, prisisiunčiau brošiūrų - kaip jis turėtų atrodyti, susiradau begalę restauracijos istorijų.
Pasidalinsiu viena iš jų:
http://www.lesharorv.com/viewtopic.php?t=1713 labiausiai patikęs išorės remontas. Įdomu ir vidų pažiūrėti. Vistik man visai mielai atrodo ir tos standartinės juostos per šonus. Čia pamąstymas ateičiai. Variantas ant šono uždėti padangų žymes (purvinių džipo padangų, tokį tattoo piešinį turiu).
Tad back to reality - kadangi mano LeSharo visiškai suniokotas, aš džiaugiuosi smulkmenomis - amerikietiškais langiukais (su ganėtinai geros būklės tinkleliais), kurie darinėjasi
radau keletą rankenėlių, tad priekines duris sukomplektuosiu, panelė irgi visai nebloga tik nupelijusi, reiks ieškot info kaip restauruoja plastiką. Norėtųsi išsaugoti kuo daugiau originalių dalykų. Ai gi dar vakar perrinkom visus ratlankius - surinkom 4 vnt. originalių Michelin, gaila tik, kad nusmėliavus ir perdažius užrašai ko gero pasislėps.
Žodžiu pirmadienį mes jį parsivežėm. Kol buvo ant traliuko - apžiūrėjom dugną - neperpuvęs, deja jokių bakų nesimato (na kas pasakotų kažką apie vidinę įrangą)
Viduj po kalnu paklodžių (mano visa giminė kartu sudėjus neturi tiek kaldrų pagalvių ir pledų
) radom visai padoriai atrodantį dugną, kas yra keista po tiek laiko mirkimo vandeny.
Tokį vatu turinį kuopiam į priekabą. Manau bus 2-3 priekabos šiukšlių...
Vakar visą vakarą vaikščiojau su atsuktuvu ir lupau viduje bet kur prisukiotus varžtelius ir visokių tvirtinimų liekanas nuo sienų. Šiandien sukrausim likusias šiūkšles į priekabą, bus galima iššluot ir išplaut. Kaip faina būtų iki kokios automatinės plovyklos dasigaut, kad ją visą gerai nupurkst.