Parašyta: 2017-02-08 21:43:13
Marijus.K parašė:
Na o Dainiau ta programele Maps.me nepatogesne, kai susikeli tuos taskus? Man tai kazkaip veztis kazkur kompa prie paneles pritvirtinta kazkaip nezinau. Bet cia tik man gal. Mano draugas net plansetes pritvirtintos nepakencia. Is tiesu tokie daiktai riboja matomuma ir trukdo vairavimui. Ta Arvydo programa tikrai gera, bet mano nuomone tik stovint vietoj ir kompa turint ant stalo. Dar geriau ir su internetu, nes dalis nuorodu veikia per interneta. Kaip navigacija as jos visai nesuprantu, nes ekranas didelis, dar gps antena , kazkokia senobine sistema.

, tik ir minusų yra su tuo dideliu stiklų.....kai reikia nuvalyti tai yra kas veikti
, valytuvai tik dalį stiklo nuvalo , kad ir dideli. Bet kompo nedesiu priekyje , kad ir vietos yra, stengiuosi taip viska pasitvarkyti , kad operatyviai sustojus susislėptu arba butu integruota , nenoriu palikti ko nors dėl ko išbaladotu stiklą, kas ten gilinsis kokio senumo tas kompas, pamatis , išlups ir išmes, o man galvos skausmas . Gal klystu , bet ir rizikuoti nenoriu. nes palieku kemperį bile kur, kartais ir kelioms paroms tai kompas man kaip ir neprilipo priekyje montavimui, planšėte tiko ir senajam, apačioje kiek vaizdą užstoja, bet tai ką ten žiūrėti į tą asfaltą . Va kas nepatiko su planšėte tai , kad karščio gaudavo kur nors pietuose važinėjant ir "nualpdavo" bet tai čia gal to konkretaus modelio problema ar tai per daug išlindusi budavo ties langu ir saulės tiesioginės perteklius, tai reiktu stebėti ir pasirinkti modelį bei vieta , kad neperkaistu gps , nes man ji reikalinga pagrinde didesniame mieste važiuojant, kad nepasiklysti ir trasoje susiorientuoti kur esu , kokie atstumai, o svetimame mieste nulūžus gps buna liūdna