Parašyta: 2016-04-06 19:49:30
Nesupratau šito sarkazmo.

Rimantas.T parašė:Gerb. Jani,aš tikrai nenoriu įsivelti į ginčus: pirmiausia tai slėgis tose padangose iki 80 psi t. y. 5,516 bar., antra tur būt ne kiekvieną dieną važiuojame nuo ryto iki vakaro, trečia nesakyčiau , kad jau toks didelis variklio triukšmas prie 100-110km/h. Pas mane 'FORD' 2.3 ltr. Aš tik norėjau pasakyti ką jaučiu važiuojant su tom padangom, pagaliau ir vairuoju nuo 1968 m.
Tomas.J parašė:Benzininis Transit nuo 2000m??? Esu apie tokį girdėjęs, bet niekada neteko matyti- retenybė. Šiaip tikrai norėčiau benzininio kemperio, bet rasti tokį...Rimantas.T parašė:
Gerb. Jani,aš tikrai nenoriu įsivelti į ginčus: pirmiausia tai slėgis tose padangose iki 80 psi t. y. 5,516 bar., antra tur būt ne kiekvieną dieną važiuojame nuo ryto iki vakaro, trečia nesakyčiau , kad jau toks didelis variklio triukšmas prie 100-110km/h. Pas mane 'FORD' 2.3 ltr. Aš tik norėjau pasakyti ką jaučiu važiuojant su tom padangom, pagaliau ir vairuoju nuo 1968 m.
Robertas.M parašė:Tomai, o kokie argumentai už benziną? man kemperis tai traktorius, letas ir stiprus, o benzas lakstimui? Paseno mano supratimas ar iš esmes neteisingas?Tomas.J parašė:Benzininis Transit nuo 2000m??? Esu apie tokį girdėjęs, bet niekada neteko matyti- retenybė. Šiaip tikrai norėčiau benzininio kemperio, bet rasti tokį...Rimantas.T parašė:Gerb. Jani,aš tikrai nenoriu įsivelti į ginčus: pirmiausia tai slėgis tose padangose iki 80 psi t. y. 5,516 bar., antra tur būt ne kiekvieną dieną važiuojame nuo ryto iki vakaro, trečia nesakyčiau , kad jau toks didelis variklio triukšmas prie 100-110km/h. Pas mane 'FORD' 2.3 ltr. Aš tik norėjau pasakyti ką jaučiu važiuojant su tom padangom, pagaliau ir vairuoju nuo 1968 m.
Benzinas- komfortas iš didžiosios raidės. Tylus, nebarškantis, nesipurtantis ir taip toliau (daug privalumų galima privardinti
Turbūt vaikystėj girdėjau: benzinas- automobiliams, dyzelis- traktoriams, dujos- dujinėms viryklėms. Ta logika vis dar stengiuos vadovautis

Vidas.G parašė:
Va tikra, rimta benzinka http://allegro.pl/chevrolet-g30-camper-4x4-ze-szwajcarii-kamper-i6096744101.html