Home

Forumas

Žinutės: 158
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-04
Taip pas mus Burstner Ixeo Time 726. 100% is 100% neduociau. Yra niuansu, kadangi tai nera Liuxsus klases kemperis, (visi gamintojai taupo), bet ijungus inzinierini mastyma ir pasitelkus siek tiek savo laiko ir grynuju, daugelis gamintojo "feilu" yra istaisoma. Siaip, kol kas, mes esam patenkinti savo pirkiniu, kadangi viskas atsiremia i kemperio kaina, nes, kaip patys visi zinote uz komforta ir kokybe reikia moketi (Marijus tai gali patvirtinti :D). Tualeto kapsule po markize mums dar tikrai nesukele nepatogumu :D.
Negendanciu daigtu nera. Taip ir su kemperiais. Man irgi jau teko pora vietu padirbeti. Taigi tai budinga visiems, nepriklausomai nuo kainos. Svarbu kad vidinis pasitenkinimas butu, tada ir i problemas atlaidziau ziuri.
Žinutės: 158
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-04
Pritariu 100%, nes savo "sraige" reikia myleti ir atiduoti dusia
Žinutės: 158
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-09-04
Siaip ateity planuojam isigyti integruota kemperi, visu kemperistu svajone :D, tai Burstnerio varianto tikrai neatidesim i sona
na musiskiui luzta tokiu visokiu keistu dalyku, kurie luzti neturetu. Pavyzdziui suluzo kaapoto laikiklis, metalas per puse. Keista kazkaip. Gavom nauja su trukusiu tualeto uzpilimo vamzdziu, uzpylem puse kemperio. Na truksta ten. Bet bent musiskis rinktas LMC gamykloj, tai kazkaip ir dileriui pasirode kad su kokybe ne kazka.
Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-08-12
oj kaip faina matyt tiek patarimu ir nuomoniu. Dekuj viesiems uz patarimus ir pastabas. Tikrai nebuciau sugalvojusi del sikiniko, kaip raset, nes mes kemperi turejom bet ta sikinika tai beveik ir nenaudojom. Vazinejau dviese tai pripratom viska atlikti koloneliose ir su tom kapsulem ir sikiniku nesikrapstyt ir nesiterliot:). Mes ji labiau naudojom kaip sandeliuka nes jame nebuvo tokio garaziuko kaip dabar tuose naujoviskuose yra. O kas ten luzta tuose Burstneriose...? man jie visaj nieko pasirode. Labai jau visus ziurim ir labai jau sunku apsisprest (kai esi nusimates tam tikra biudzeta) bet jau bent turim vizija kokios komplektacijos norim. Nenorim didelio griozdo ir nenorim tos "karaliskos" lovos (kaip jie visi ja vadina). Kai svajoji apie kemperi max 7 m. ilgio tai nedideli pasirinkima, kiek dabar matom, turim :(. Tai vaziuosim i ta paroda ir veliau galesiu pasidalint ispudziais :)
Pavaziuokit patys pajausit kokybe. Ir jei ji tenkins tai ir nusipirksit. Kiekvienas modelis skirtingas. Vienas dalykas kai nuomoji, kitas kai asmeniskai naudoji. Taigi svarbiausia seimininku lukesciai. Komplektacijas panasias turi visi gamintojai. Iki 7 metru dazniausiai buna lova skersai gale. Neblogas variantas. Po ja nemazas garazas. Kai kurie modeliai buna su reguliuojamu lovos auksciu. Garazas tustesnis, lova zemiau ir atvirksciai. Siulyciau atkreipti demesi ar pakanka virs tokios lovos atsisesti visu ugiu. Man tai privalumas.
Žinutės: 423
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-01
Sveiki, kas nors planuojat siemet aplankyti paroda?