Home

Forumas

Žinutės: 55
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-09-23
Kuris cia is musu jautrus? Ar perskaitei viska ka parasiau ar tik apie Morelo nuomone is konteksto istraukei ir uzsidegei?
1. As ir akcentavau, kad siais laikais nebegamina nieko taip kokybiskai, kaip anksciau-net Morelo ne stebuklas-pats pripazisti. 
2. Sioje temoje rasyti apie Morelo, Niesmann ne as pradejau-paziurek istorija-tik atkreioi demesi, kad jie naudoja tas pacias dalis ir gaminius. Skiriasi surinkimo kokybe ir marketingas.
3. As neginu Burstner, o atkreipiu demesi i sia tema, kad tuos pacius stoglangius naudoja ir Dethleffs. Stoglangis nuleke ne del gamyklos surinkimo kokybes, del stoglangio konstrukcijos ir stipraus vejo.
4. Jei kazkas kazkuri Burstner suvarze medseaigciais, tai ce ne gamintojas kaltas. Nenusileisk iki pletku lygio.
Tas pats Burstner turi r pakankamai kokybiskas linijas - Elegance ar Argos, taip pat ir Dethleffes. 
Jie ant vieno laiptelio. 

Sekmes. Kai nieks nenukrenta tai ir nereikia nieko sukti...
Žinutės: 55
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-09-23
Jei niekas nieko nenuplesia, ypac issinuomave ir elgdamiesi atsakingai, tai nieko ir nereikia sukti ir kaltinti gamintojo, koks tai bebutu Dethleffs ar Burstner ar kt.
Dariau , puikiai zinai kad kapoto lankstus kuriu niekas nenuplese , vezei kelis menesius, vietoj “ greito pristatytmo ir didelio sandelio”. Jie kazkokie nepaskaiciuoti ir luzo. Priekiniu sparnu plastmasiniai tvirtinimai taip pat atsokinejo jau po pirmos keliones. Prispausdavom tas sponkes ir vaziuodavom. Zmogus neapsikente ir prisisuko su medvarsciais. Nelabai graziai atrodo ten. Apie kokius nulauzimus kalbi? Keista kai zinodamas visa situacija dergiesi, rasai cia papunkciui. Nesinervuok. As jei nori galiu daugiau parasyt. Tik matai Tu esi pardavejes o as paprastas vartotojas. Tavo skambios frazes apie geriausius ir kokybikiausius kemperius ne visai atitinka realybes ir siek tiek klaidina zmones. Bukim garbingi. Ar Tu kopijuoji ta dileri Klaipedoje kur du metus pardavineje kemperi, marke uzrasyta viena o foto visai kito modelio? As beje nesakau kad Burstner yra visiskas sudas. Kaip ir nesakau kad Dethleffs dievas. Cia Tavo kompleksas lygintis. Apie Morelo tas pats. As nevardiju kad tai pats geriausias kemperis. Ne anaiptol yra geresniu. Apie jo trukumus atvirai rasau zmonems kad jie atkreiptu demesi jei kada reikes. Tavo pasakymas kad visu medziagos vienodos tik parodo Tavo neismanyma apie jas. Buitine technika daugeliu atveju panasi, ne visada vienoda. Pvz Burstner buvo saldytuvai Thetford,kitur  buna Dometic. Taigi apie Burstner Morelo ir kitus kemperius as turiu savo nuomone ir ganetinai pagrysta. Manau as galiu ja tureti? Kad ji nesutampa su Tavaja ir Tu linkes prisigirti cia ne mano problema. Jei Tu. Ori mes galim sukurti kokia tema apie dilerius ar markes ir parasyti kas kiek ko zada, ka atstovauja, kas luzta ir kaip dirba. Manai tai neskauda, Tau nezinau. Nes as kemperiu nepardavineju . Kas klause ir apie Kelioniu vyna esu pasakes i ka atkreipt demesi kad butu viskas sklandziau. Zmonems padejo. Taip kad nesipusk, nusiramink ir buk korektiskas ir garbingas. Niekas gi nesako kad nepirkit Burstner. Uz ji tikrai dauguma italu prastesni, taciau jis nera kokybes virsune kaip Tu cia bandai kelinta karta parasyt ir lygini su premium klases kemperiais. Cia taip kiap as parasyciau: BMW patys kokybiskiausi automobiliai pasaulyje, sudas visi tie Bentley ir Bugatti, nes i juo dedami to pacio tipo varikiai ir net ratai apvalus dedami. Gerai ane skamba?
Žinutės: 55
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-09-23
Jau
galvojau diskusiją baigėm, bet matau toliau nori pletkus varinėti. Kas paskaito, jau juokiasi-na bent vitamino C gaus...:)

Papunkčiui
parašiau, nes aš parašau viena ir bandau i temą, o pats apie kitka rašai,
kaltini, lygini su kazkokias nebutias Klaipedos dileriais, prisimeni virs 2 metu senumo lankstu pristatyma ir aiškini ka su kuo lyginti ir ko nedaryti. Jau esu rašes, kad su tavim
niekas nebediskutuoja, nes visus sumali ir tavo žodis paskutinis turi būti.

Aš turiu
atrašyti ir paneigti melagingus kaltinimus ir šmeižtą, nes tavo nuomone kiti
vertina, nes ji pateikta protingu tekstu ir tipo iš šalies-kaip eilinio vartotojo,
nes mažai kas žino tavo sąsajas su Kelioniu Vynu.

1.   
Lankstai buvo pristatyti ne per savaite, nes AVIANO modelius
surinkinėjo LMC gamykla, o ne Burstner, todėl ilgiau užtruko, bet tikrai ne
kelis menesius, kaip cia tirstini spalvas. Paziurek temos pradžia ir savo komentara-Dethleffs
pirmesni pradėjo gaminti kemperius, todel ju patirtis didesne, jie visa galva
ausktesni-kas per nesamone? Tokia logika remiantis MORELO isvis vaikas be
patirties su savo 10 metu amžiumi, lyginant su 
pvz Niesmann. Ir as nelyginu Morelo su Burstner ar kitu pigesniu
gamintoju

2.   
Neginu Burstner ir niekad nesakiau, kad jie kokybiškiausi, bet negaliu
klausyt melo, kad Dethleffs visa galva aukštesni-jie viename lygyje, juo
labiau, kad pigia ARGOS TIME (dabar Lyseo Time) liniją Burstneriui gamina būtent
Dethleffs gamykla, tai kaip galima sakyti, kad Dethleffs auksciau, jei jie
Burstneriui ant savo linijos pigiuosius kemperius gamina?! O Burstner LMC
gamyklai gamina Explorer modelius. Jie visi vienoje HYMER grupeje ir tokiu būdu
mažinasi kaštus. Pvz LAIKA Burstneriui gamina CITY CAR modelius.

3.   
Aš kai kuriuos Burstner modelius pristatau, kaip gerą kainos ir kokybės
santykį, nes jie pvz EDITION 30 modeliuose buvo pridėję daug įrangos dovanų ir
tai turėjo didelį panašumą pries konkurentus. Nors surinkimo kokybė ne stebuklas,
bet kainos ir kokybės santykis labai geras. Kitiems metams paleido LIMITED
EDITION liniją, kur jau standartinėje komplektacijoje bus ir shassi paketai, markizė
ir daug kitos įrangos, kurią paprastai klientas užsako atskirai ir tai kainuoja papildomai.

4.   
Prie ko čia kažkoks dileris Klaipedietis? Is vis siuo metu nera
oficialaus dilerio Klaipedoje-pasene zinios ir mes cia prie ko? Eilini karta nukrypsti nuo
temos ir leidiesi i asmeniškumus ir pletkus. Burstner ir Dethleffs to pačio
lygio gamintojai turintys savo privalumų ir trūkumų. Niekas net nebando lyginti
Burstner Elegance su Dethleffs Trend Line pigia linija.

5.   
Kad visos medžiagos vienodos aš niekada nesakiau-as sakau, kad tie
patys Dometic stoglangiai ir šaldytuvai montuojami tiek i pigesnius tiek i
brangesnius kemperius, nes nera daug pasirinkimo. Thetford naudoja ir Dethleffs
ir Burstner. Beje Dometic šaldytuvai sumontuoti Burstner ir pigesniuose
modeliuose, bet tai nereiškia, kad Thetford blogi. Pvz naujų Dometic šaldiklių rankenėlės
lūžinėja, lentynėles kieto plastiko ir lūžta nuo svorio sezono neatlaikę.

6.   
Kur as esu parases, kad Burstner Kokybes virsunė? O kad Dethleffs visa
galva ausktesni, kas nera tiesa, paties yra parašyta. As nelyginu Burstner su
Morelo, bet vis bandau grįžt prie temos ir paneigt tavo kaltinimus, bei konstatuoti fakta, kad ne
Burstner, ne Dethleffs ir ne Morelo kalti, kad vejas nuplėsia stoglangi ar markize. Jei butu
isplese iš stogo, tada jau gali kaltinti gamintoja, bet nuleke pats stiklas
isplestas is teleskopiniu laikikliu, o ne pats stoglangis su visu remu.
As nenoreciau buti izeidinejamas tokio zmogaus kaip Tu. Is mano puses Tau izeidimu nebuvo. Buvo pasakymas kad Tu neteisingai pateiki informacija. Cia yra Tavo pateikta informacija kad Niesmann yra Rols roys, ir jei jo neissirinksi tai mazdaug esi gaidys ir nezinai ko nori. Ar tikrai Tu esi teisus ir neklaidini zmoniu noredamas bet kokia kaina parduoti? 
Prasau pasakyti atsakingai kuo as esu susijes su Kelioniu vynu? Arbabet kas esantis forume pasakykite, jei zinote kokia nors info. Nei as ten dirbu, nei kazkokia nauda turiu, net savo kemperio neremontuoju. Isskyrus tai kad tam nelaimingam pirktam Burstneriui Tu buvai pritvirtines dviraciu laikiklius kurie gryztant isplyso net nevezant dviraciu, o paskui reikejo pertaisyt. Ta broka pertaise Kelioniu vynas ir dar pats apmokejai. Taip pat kaip ir markize uzdejai ir nesugebejai sureguliuot. Ta irgi padare Kelioniu vynas ir mokejai Tu. sakei kad kai pirkom kemperi kad turi puiku servisa o viska darei pats. Matyt todel ir neisejo. Nezinau kaip yra dabar. Gal jau turi su kuo sutarti. Esi snekorius. Daug kalbi , daug primeluoji, kai reikia padaryti dedi i krumus. Nori pavyzdziu? Ne is pletku, jais as neuzsiimu. Visus atvejus esu mates gyvai arba kalbejais su tu kemperiu savininkais. Kaip su Inverterio pajungimu buvo Elegance is mano kolegos Siauliu? As pats perjunginejau, nes jis neveike , zmogus Tau pinigus buvo sumokejas. Kaip del siuksledezes pristatymo Aviano irgi per kelis menesius irgi pletkai? Dariau , susiimk ir neapgaudinek kitu. Turiu daug temu su Tavim, esi nemazai kur negraziai su pirkejais pasielges. Atstovauji rimtas markes ir buk rimtas. Net Tavo atsakyme vieoj pastraipoj Burstner geras kitoj 30 metu edition prastai surinktas. Pasiskaityk ka rasai.
Tarpk kitko tema apie burstner ir dethleffs kemperiu palyginima, o ne apie liuka, apie kuri parasiau kad zinojau ir man keista buvo, nes dar nebuvau to sutikes. Bet Tave uzkabino, matyt pasijautei pazemintas. Ot tas lietuvio menkavertiskumo kompleksas. As niekada neneigiu kad ko nors nezinau, kad kazkur esu luzeris. Vat galiu viesai padekoti Tomui, jis parekomendavo, apsviete, Dainius prisidejo ir isigijau saules bateriju kompleksa ant priekabos. Pajungem, ledas viekia. Aciu.
Tau padekot neturiu uz ka. O jei dar izedinesi, surasysiu Tavo griekus, tegu zmones zino pries perkant kemperi su kuo turi reikala. 
Dar ne pletkai: Techruna, Carthago atsotvas pardavineja keli metai kemperi E-line , Visos foto Carthago s plius. E line yra ant Fiat bazes, S plius ant Iveco. Beveik nesiskiria kai nezinai ane? Stirpus pardavejas kai nezino ka pardavineja. Gal irgi Rols roys?
As nenoriu su Tavim pyktis, bet pats prasaisi. Del manes galim susirasineti. Zmones tik daugiau suzinos. Ant tai niekaip neitakos nes tai ne mano biznis, o Tau?
Uz pirmasias Tavo pastraipas noreciau atsiprasymo, nes buvau neteisingai apkaltintas ir apsmeiztas. Bent jau i asmenines zinutes. Esu garbingas zmogus, ne melagis ir be pletkininkas kaip Tu rasai. O palauk kaip ten Tu paemei ta Hymer atstovavima ir palikai Stali ant ledo sunkia akimirka? Kam tie pletkai, ar ne?
Žinutės: 55
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-09-23
Marijus.K parašė:
As nenoreciau buti izeidinejamas tokio zmogaus kaip Tu. Is mano puses Tau izeidimu nebuvo. Buvo pasakymas kad Tu neteisingai pateiki informacija. Cia yra Tavo pateikta informacija kad Niesmann yra Rols roys, ir jei jo neissirinksi tai mazdaug esi gaidys ir nezinai ko nori. Ar tikrai Tu esi teisus ir neklaidini zmoniu noredamas bet kokia kaina parduoti? 
Prasau pasakyti atsakingai kuo as esu susijes su Kelioniu vynu? Arbabet kas esantis forume pasakykite, jei zinote kokia nors info. Nei as ten dirbu, nei kazkokia nauda turiu, net savo kemperio neremontuoju. Isskyrus tai kad tam nelaimingam pirktam Burstneriui Tu buvai pritvirtines dviraciu laikiklius kurie gryztant isplyso net nevezant dviraciu, o paskui reikejo pertaisyt. Ta broka pertaise Kelioniu vynas ir dar pats apmokejai. Taip pat kaip ir markize uzdejai ir nesugebejai sureguliuot. Ta irgi padare Kelioniu vynas ir mokejai Tu. sakei kad kai pirkom kemperi kad turi puiku servisa o viska darei pats. Matyt todel ir neisejo. Nezinau kaip yra dabar. Gal jau turi su kuo sutarti. Esi snekorius. Daug kalbi , daug primeluoji, kai reikia padaryti dedi i krumus. Nori pavyzdziu? Ne is pletku, jais as neuzsiimu. Visus atvejus esu mates gyvai arba kalbejais su tu kemperiu savininkais. Kaip su Inverterio pajungimu buvo Elegance is mano kolegos Siauliu? As pats perjunginejau, nes jis neveike , zmogus Tau pinigus buvo sumokejas. Kaip del siuksledezes pristatymo Aviano irgi per kelis menesius irgi pletkai? Dariau , susiimk ir neapgaudinek kitu. Turiu daug temu su Tavim, esi nemazai kur negraziai su pirkejais pasielges. Atstovauji rimtas markes ir buk rimtas. Net Tavo atsakyme vieoj pastraipoj Burstner geras kitoj 30 metu edition prastai surinktas. Pasiskaityk ka rasai.
Tarpk kitko tema apie burstner ir dethleffs kemperiu palyginima, o ne apie liuka, apie kuri parasiau kad zinojau ir man keista buvo, nes dar nebuvau to sutikes. Bet Tave uzkabino, matyt pasijautei pazemintas. Ot tas lietuvio menkavertiskumo kompleksas. As niekada neneigiu kad ko nors nezinau, kad kazkur esu luzeris. Vat galiu viesai padekoti Tomui, jis parekomendavo, apsviete, Dainius prisidejo ir isigijau saules bateriju kompleksa ant priekabos. Pajungem, ledas viekia. Aciu.
Tau padekot neturiu uz ka. O jei dar izedinesi, surasysiu Tavo griekus, tegu zmones zino pries perkant kemperi su kuo turi reikala. 
Dar ne pletkai: Techruna, Carthago atsotvas pardavineja keli metai kemperi E-line , Visos foto Carthago s plius. E line yra ant Fiat bazes, S plius ant Iveco. Beveik nesiskiria kai nezinai ane? Stirpus pardavejas kai nezino ka pardavineja. Gal irgi Rols roys?
As nenoriu su Tavim pyktis, bet pats prasaisi. Del manes galim susirasineti. Zmones tik daugiau suzinos. Ant tai niekaip neitakos nes tai ne mano biznis, o Tau?
Uz pirmasias Tavo pastraipas noreciau atsiprasymo, nes buvau neteisingai apkaltintas ir apsmeiztas. Bent jau i asmenines zinutes. Esu garbingas zmogus, ne melagis ir be pletkininkas kaip Tu rasai. O palauk kaip ten Tu paemei ta Hymer atstovavima ir palikai Stali ant ledo sunkia akimirka? Kam tie pletkai, ar ne?
Tuoj atsakysiu konkrečiau ir i kiekviena kaltinimą, bet kol kas tik pasikartosiu-bandžiau i tema atrašineti, o pats leidiesi i asmeniskumus, nurodymus kas ka gali lyginti ir ko negali ir visas sis ilgas tekstas niekuo nesusijes su sia tema. Radau kur pats parases, kad iranga ir pigesniuose ir brangesniuose naudojama vienoda, skiriasi tik surinkimo kokybe, o kai as ta parasiau, tai jau nesamones rasineju..
Nereikia nevark. Man ispudzio nepadarysi. Sekmes Tau ir skirstomes. Paskui prirasysiu ko Tau garbes nepadarys. Sustras gi Tu dabar verslininkas. Graziai ir pasirodai. Kada nors ateis laikas gal ne vienas as apie Tave atsiliepsiu. Nes dazniausiai tokie zmones taip daro ne karta. Baigiam.
Žinutės: 55
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-09-23
Tas ir yra, kad nesistengiu tau ispudzio
padaryti, cia tu vienas profesionalas ir viska zinantis, bet pamates rasant
neteisybe neistveriau nepakomentaves-Stoglangis luzo ne del kemperio surinkimo
kokybes ar jos nebuvimo, o del stipraus vejo ir jo kostrukcijos. Tai ne
Burstner kalte, o kad vietoj to argumentuotum I tema, rasai apie 2017 m
sulauzyta lanksta ir šiukšliadėze… Mane tai liecia tiesiogiai ir negaliu tai
nutyleti.

Ir vel matau tesi nesamoniu rasinejimus, bei
š… pylimą, tai kaip tu gali nebuti suinteresuotas asmuo? As tik tiek zinau, kad
sutares su gamykla tiesiogiai del Morelo pirkimo, sutarei su Algimantu, kad jis
taps ju atstovu ir nereikes paciam i Vokietija varineti del aptarnavimu ir remontu,
nors pas ji i garaza jis net netelpa, bet esme ne tame. Reklamuoji Morelo ir
tokiu budu jam pritrauki klientu. Sakysi melas? Rekomendavau Jusu nuomojamam Burstner
Aviano klienta, kuris jau buvo nuspredes pas mus uzsakyti Burstner Elegance. Jam
aprodei Morelo, prigydei ir jis nusprende imti Morelo 3 kart brangesni, bet
klausimas ar 3 kart geresni. Uz ka turiu atsiprasyti? Kad keli senas istorijas,
pervilioji klientus ir prisistatai nesuinteresuotu asmeniu? Mane neismaneliu
vaidinti tai neizeidimas? Tavo tekstas: Tavo pasakymas kad visu medziagos vienodos tik parodo
Tavo neismanyma apie jas. As sakau, kad įranga ta pati daznai
dedama ir brangiuose kemperiuose ir pigesniuose, bet ne medziagos. Plokstės,
tekstile kaip tik skiriasi, kaip ir surinkimo kokybe-tuo ir skiriasi kemperiu
kaina bei kokybe. Bet velgi ne tik tuo, nes vel is konteksto istrauksi. As šioje
rinkoje jau virš 12 metu, todel mane iseide, kad kazkas vadina mane
neismaneliu, bet apsieisim be atsiprasymu.

Taip, manau
Niesmann yra Rolls Royce kemperiu rinkoje ir mazai kas su tuo gincysis, Pats
esi ta pati rases, bet kai as ta akcentuoju, tai jau nesamone? O kaip
interpretuoti teksta, tai cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.

 

ŠMEIŽTAS: Tu buvai pritvirtines dviraciu laikiklius kurie
gryztant isplyso net nevezant dviraciu, o paskui reikejo pertaisyt. Ta broka
pertaise Kelioniu vynas ir dar pats apmokejai. Taip pat kaip ir markize uzdejai
ir nesugebejai sureguliuot. Ta irgi padare Kelioniu vynas ir mokejai Tu. sakei
kad kai pirkom kemperi kad turi puiku servisa o viska darei pats.

ATSAKAU: TAIP 2017m. pradzioje mes patys sumontavome dviraciu
laikikli ir markize, bet nei markize nei laikiklis nenukrito ir nieko Kelioniu
Vynas neperdare- pareguliavo markize, nes as serviso ir reguliavimo patirties
neturejau. Siemet Julturas buvo atvaziaves prase nauja uzdeti
markize-sureguliavau sena ir isvaziavo laimingi 700 eur sutaupę Dviraciu
laikikliui is vidaus tik priklijavo kamstelius, kurie nesilaike del gamintojo
konstrukcijos-nieko daugiau nedare-kemperis Vilniuje-gali bet kas nuvaziuiti ir
isitikinti-su Jusu klientu sekmingai bendraujam ir problemas pas ji I vieta
nuvykes issprendziu-del tavo vardijamu defektu nieko neminejo.. Algimantui
sumokejau uz duju isvado pajungima, o uz laikikli ir markize jis nieko is manes
neėmė.

Dabar siuos darbus atliekame patys arba partneriu servise Kaune
UAB Autogarsas.

As pletkais vadinu tavo seno š….. kelima, kuris juolab iš
kontekto ištrauktas ir nei puses teisybes tame nera.

TEIGINYS: Kaip su Inverterio pajungimu buvo Elegance is mano
kolegos Siauliu? As pats perjunginejau, nes jis neveike , zmogus Tau pinigus
buvo sumokejas.

ATSAKAU: Pirma karta girdziu arba buvau pamirses-jis nesiskunde
del invertrelio-as pats nemontavau jam invertrerio, nes prie elektris ir duju
nelendu-ji montavo musus perneriu servise ir viskas veikė. Veliau kondicionierius
jam nepasileido nuo invertreio esant uzvestam auto, tai buvau nuvykes I vieta,
pastciau antra akumuliatoriu, ji pajungiau. Veliau buvau nuvykes del pralaidumo
garantijos pas ji I vieta, bet, kad kazkas lindo prie jo invertreio ir kazka
perjunginejio, jis nera sakes. Psskambinisiu Žilvinui, paklausiu kas čia dar
per sena  istorija, bet ji irgiu 2016m
metu-atmintis gi pas tave ar uzsirases kur?

DAR VIENAS: Kaip del siuksledezes pristatymo Aviano irgi per
kelis menesius irgi pletkai?

ATSAKAU-neprisimenu nes irgi istorija 3 metu senumo-dabar turiu
siuksliadeziu vietoje irk am reikia per 2 dienas pristatau.

TEIGINYS: Dariau , susiimk ir neapgaudinek kitu. Turiu daug temu
su Tavim, esi nemazai kur negraziai su pirkejais pasielges.

KLAUSIMAS: uzsirases visus? Jei jau uzsimojai, tai kirsk. Nesu
apgavikas-nesmeizk-pas mane nuo seno principas-jei abejoju del teisybes, mano
svarstykles  visada nukrypsta kliento
naudai. Nes paprasta taisykle-ka gero padarai, tai priimama kaip savaime
suprantamas dalykas ir apie tai suzino vienetai, bet jei kas blogo, tai apie
tai suzinos desimtys. Pasaulis mazas….Mes ir nuoma uzsiimam, o cia daug niuansu
buna, tad jei jau buciau toks, kaip cia bandai pateikti, tai jau seniau
komentaru butu pilna…J

TEIGINYS: Net Tavo atsakyme vieoj pastraipoj Burstner geras
kitoj 30 metu edition prastai surinktas. Pasiskaityk ka rasai.

ATSAKAU: NIEKADA nesakiau, kad Burstner kokybiskiausias
kemperis, kaip kad bandai pateikti, bet ir nera jis EKONOM klases, kaip kad esi
parases ir tai vadinu neteisybe. Jie nera ekonom klases.

TEIGINYS: Tarpk kitko tema apie burstner ir dethleffs kemperiu
palyginima, o ne apie liuka, apie kuri parasiau kad zinojau ir man keista buvo,
nes dar nebuvau to sutikes. Bet Tave uzkabino, matyt pasijautei pazemintas. Ot
tas lietuvio menkavertiskumo kompleksas. As niekada neneigiu kad ko nors
nezinau, kad kazkur esu luzeris.

ATSAKAU: Būtent ta ir akcentavau, kad negalima vadinti Burstner
surinkto ant snargliu, kaip kad parasei, jei problema yra stoglangyje, kuri
vejas nuplese. As tikiu, kad ta jau visi seniai suprato.

TEKSTAS: Dar ne pletkai: Techruna, Carthago atsotvas pardavineja
keli metai kemperi E-line ,
Visos foto Carthago s plius. E line yra ant Fiat bazes, S plius ant Iveco.
Beveik nesiskiria kai nezinai ane? Stirpus pardavejas kai nezino ka
pardavineja. Gal irgi Rols roys?

ATSAKAU. Atsiprasau, pamirses si pardaveja buvau-ju
sritis ne kemperiai ir jie manau per paskutinius metus yra nupirke ta 2015m
kemperi, bet pasidomesiu ar per 2015-2019 yra bent viena nauja pardave Lietuvos
rinkoje.

TEKSTAS: As nenoriu su Tavim pyktis, bet pats prasaisi. Del
manes galim susirasineti. Zmones tik daugiau suzinos. Ant tai niekaip neitakos
nes tai ne mano biznis, o Tau?

ATSAKAU: negaliu neatrasyti-nutylesiu, galvos, kad tikrai
dviraciu laikikliai krenta Dariaus pritvirtinti ir jis nemoka markizes sureguliuoti.
As tais paciais metais nuvariau Kelioniu vynui uzdeti markize, nes jis tipo
aparta turi, kur mato karkasa ir pan. Tegu ta darba daro profai. Paspaudinejo
ta aparata meistriukas, padejo I sona, nes nesigavo jam surasti kur karkasas ir
pradejo darbus. Sakau ar taip galima? Atsake-mes visada taip-ant kliju laiko
kuo puikiausiai-tie varztai tik del vaizdo. Tad supratau, kad nevertejo 150km
vaziuoti ir diena sugaisti-nuo to laiko Kaune partneriu servise montuojam. Dar
buvau savo klienta pas juos nusiuntes, tai uz virykles remonta 200 eur
paeme-sako 50 eur ju valandinis ikainis…..Supratau….Yra kur tobuleti….

TEKSTAS: Uz pirmasias Tavo pastraipas noreciau atsiprasymo, nes
buvau neteisingai apkaltintas ir apsmeiztas. Bent jau i asmenines zinutes. Esu
garbingas zmogus, ne melagis ir be pletkininkas kaip Tu rasai. O palauk kaip
ten Tu paemei ta Hymer atstovavima ir palikai Stali ant ledo sunkia akimirka?
Kam tie pletkai, ar ne?

ATSAKAU: jau atsakiau pradzioje, ir cia nei smeiztas, nei apkalta-skau
pletkus varineji-“pletkas” tai gali buti ir tiesa, bet jis yra žemo lygio, sena
ir jau atgyvenus info. Ir dabar vel metei nauja-----Hymer paemiau atstovavima
sunkia Štaliui akimirka??? Kas cia dar per nesamone? Dabar jau as reikalausiu
atsiprašymo. Jis pats mums pardavė atstovavimą, nes išpardavinėjo savo
biznį-siūė mums Movera pirkti ir kitus brandus. Mes sumokejome 6000 eur
superkant ir jo senas dalis, kurios ir dabar metosi, nors jis paskutiniu metu
atlikinejo tik servisa ir per paskutinius 3-4 metus gal buvo pardaves koki
viena kemperi. Jo klausėm-jis pats atsake, kad viska meta, išparduoda ir
išvyksta. Gamykla mus pasirinko savo atstovais, o kad jis pagaliu nekaišiotų
jam dar ir sumokejome, nors veliau kai kurie klientai sake, kad siule jiems per
vokieciu dilerius pristatyti Hymer, bet cia irgi jau tokia sena istorija-su juo
iki siol draugiskai bendraujame.

 

Žodžiu….velnias nešė mane I ta galerą…J Negalejau nepakomentuoti, bet negalvojau, kad reikes dabar
teisintis del kazkokiu senu istoriju…

Taigi tema-Kuris geresnis Dethleffs ar Burstner….:)
 Morelo as nereklamuoju, ju nepardavineju. Kad nusipirkau pirmas  tai yra tiesa. Kiek zinau Kelioniu vynas jau turejo atstovavima. Klienta apziureti atsiuntei pats ir paskui kiek zinau prasei komisiniu uz tai. Uz burstner nuomos klientus irgi pasiemei komisinius. Kemperi parodau visiems kas praso. Per susitikima gal 100 zmoniu praejo. Bet del to ne vienas nepirko. Tiesiog ivairius dalykus interpretuoji savaip. Problema yra ta, kad viska pagrazini ir taip klaidini zmones. Nieko neuzsirasineju, nes kiek su Tavim susiduriau, tiek turejau problemu. Ir niekam  nerokemduociau ju tureti jei dirbi taip kaip anksciau. Inverteris neveike isvis. Mes ji pajungem , nes buvo laidai ne taip sukisti. Sake kad ta kemperi pardavinet nori, tai kiek supratau Tau ir duod, tai ir pasiziuresi.