Parašyta: 2015-06-30 11:39:35
ERGO pasiūlė kaip senam klientui 6 mėn. - 300 Eu ir 300 Eu franšizė
, krausto vairuotojo vieta , nes miegant ten daugelis sumeta kuprines fotikus ir t.t., vagia tyliai triukšmas nereikalingas , todėl dėl daužimo rištasi labai retai, gal koks narkušnikas reikalo prispaustas, kuriam jau visai beviltiška. na jei jau prisipirkote nauju kepmperiu tai ir drauskites , kas belieka, kai žibintai su bamperių kainuoja puse mano kemperio
aš taip pat drausčiau , dar ant įmonės tai net negalvodamas.

Marijus.K parašė:
Robertai pagal Tavo paskyma visiem reiktu vazinet su senom masinom, kemperiais ir tt. Kemperis - ne pirmo butinumo daigtas, labiau sakyciau prbangos preke. Todel kiekvienas perka pagal savo turimu laisvu pinigu kieki. Nematau skirtumo naujas ar senas kemperis, matau skirtuma sugebi pats susiremontuot ar ne. Pavyzdziui as ir seno nesusiremontuociau, ir detaliu jau turbut negamina, lieka tik srotas.
juolab nuoma įmonei kur kas palankesnė nei pirkimas . Tai mano subjektyvi nuomone , suprantu , kad neatitinka agitaciniu šukių gyvenk čia ir dabar ir dar greitai
pirk nauja butą pasėmes paskolą ir panašiai, todėl prašau atsarginemis kemperio padangomis negyvai neužmėtyti