Home

Forumas

Žinutės: 2186
Nuotraukos: 500
Koordinatės: 19
Prisijungė: 2012-09-21
Tadai, kur ča tas bangas matai? Kas dar ne taip? 
Aš juk tavęs nesmerkiu, kad kempinge apsistojai... 
Čia visai kiti "kietumo" etiketes kabina pagal tai, kas kur sustoja nakvoti. 
Mes per patranku suvi kempinguose stovim. Nuo zuliku visokiu. Ir jokiu problemu.:veliava:
Žinutės: 159
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-10-22
Ne labai suprantu kai kurių klubo narių kategorišką nusistatymą prieš kempingus, bet ir vos nepasmerkimą, kad ten kai kurie lankosi. Gal tą griežtą nuomonę geriau kartais pratylėti ir keliauti kaip kam patogiau. Kažkodėl kempingai kurie talpina iki kelių tūkstančių kemperių sezono metu būna perpyldyti, o ir kainytės ne padoriai aukštos. Sovietmečiu su "SKIFU" buvo išmaišyti Karpatai, Juodosios jūros pakrantės  , artimasis užsienis be jokių incidentų. Šiandien man ramiau kempingai, bet aš linkiu sėmės keliaujant laisvai pasirenkant nakvynes. Nenorėjau nieko įžeisti.
Jau esu rases ne karta, su tais paciais kemperiais yra galybe budu keliauti. Ir visi jie zavingi. Juk keliauja zmones ir per dykumas su didelio pravazumo kemperiais, ir kiti gyvena kaip amerikoje kolege, ir kiti su masinomis ar valtimis poilsiauji. Dargi kiti megsta laukine gamta ir isisprausti kur koks tarpelis, kitam gi reikia erdves ir placiu gatviu. Nesuprantu to begalinio noro irodyti kad kiti durneliai, nes as stoviu kur noriu, o kemperis skirtas vien stovejimui bet kur ar net pakrumese. Tikrai sustoju ir as visur. Bet man saugumas svarbu. Ramybe svarbu. As gi poilsiauju. Kaip vienas lietuvos garsus zmogus kemperistas pasakes: vyrai as niekada nemontavau jokiu apsaugu, bet as niekada nestoju kur nesaugoma. Taigi nereikia. Stovit kam kur patinka ir stovekit. Tik nereikia menkinti kito, jei jam atrodo kitoks budas geresnis.
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Na va, forumas kurį laiką buvo apmiręs. Įmeti akmenuką ir vėl gyvas :)
Diskutuokime svarbu draugiškai ir tolerantiškai :alus:
Žinutės: 2142
Nuotraukos: 1084
Koordinatės: 7
Prisijungė: 2012-10-03
Eugenijus.S parašė:
Gražu. Buvom vasarą, labai patiko apžvalgos aikštelė/valtis, karstinės įgriuvos, Alaus kelio restoranas .... :geras: .O mes kartais stojam kempinge kartais ne. Jei turėčiau skalbimo mašiną kemperyje ir neribotą baką vandens nugarai nusišveisti turbūt ir aš nestočiau :) .
:) šmaikščiai :hi:
Žinutės: 423
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-03-01
Kempingas yra vienareiksmiskai, kai esi su vaikais ir nori pailseti. Pasakymas, apie priekabiautojus , kad tolima nuo kemperistu, tai visiskas nusisnekejimas ar nusipezejimas, net nezinau kaip pavadinti.
Tiek su vaziuojanciu, tiek su tempiamu, stojam i kempingus. Kartais stojame ir laukineje gamtoje, bet tik jei tai yra pertrauka poilsiui, tesiant kelione anksti ryte. 
  Asmeniskai as, nenaudoju kemperiu ar nameliu duso, tai ezere ar suriame vandenyje maudytis nenoriu, arba degalinese, o kempinge tai turiu ir kitu patogumu ir paslaugu yra.
  Zvejyboje prabunu 3-4 dienas laukineje gamtoje, tai yra malonu ir idomu, bet tik tokiam laikui.
Kempinguose susipazysti su naujais zmonemis, pavakaroji. Tiesa sakant ir verslo kontaktu esu uzmezges, susipazysti su ivairiais ir idomias zmonemis.
  Vertinu tuos, kurie be kempingu gali puikiai leisti laika, gal ir man patiks, bet tik tada, kai keliauji dviese, bet ne su vaikais.
Žinutės: 365
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2014-03-26
manau, kampingas reikalingas televizoriu/internetu ziuretojams - kai truksta elektros, kai reik apsikuopti (vandens prisipiti, kanalizacijas istustinti), ilgiau dusu pasimegauti, skalbtis, kas su prabangesniais kemperiais, daug prabangos ir kito turto veziojasi - del saugumo (na gal kazkiek ir nuo regijono kur esi priklauso, bet kitiems visur baisu, o kitiems visur nebaisu) :)
Palaikau Tado nuomone. As gerbiu visokius keliautojus , nes budu keliauti su kemperiu yra visokiu. Taciau man kyla klausimas ar idomu diskutuoti ta pacia tema. Ir dalyvaujanciais tais paciais zmonemis. Sia tema jau gal buvo pasisakymu kokius du- tris kartus.  Bent jau as esu skaites ir rases. Kazkaip nuobodu. Zinoma galima butu sukelti i viena vieta . 
Žinutės: 574
Nuotraukos: 48
Koordinatės: 11
Prisijungė: 2012-09-21
Kviečiu po truputį mokytis ir stengtis nenukrypti nuo temos. Diskutuokime apie apsistojimą skirtingose vietose. Tam skirta ši tema.