Parašyta: 2016-03-20 17:19:59
Tai jau tikrai is vienos puses dziaugsmas is kitos galvos skausmas
, bet malonus.
, bet malonus.
, bet malonus.Vktoras.J parašė:.. dviem dienom ir 4 valandom to dziaugsmo...... o poto lenda mintys ,,,kagi as padariau,, ir ,,ar man to reikia,,, o poto dar ,, gi uz tokius pinigus galiu kelis metus i kurortus skraidyti,,,, gelbsti tik krapstymasis prie kemperio,, tada galvoji kur ka gauti .....ir kur as visus daiktus is seno kemperio pasidejau.............
nu gerai, ikalbejai.. dar koki desimtmeti nekeisiu keliavimo budo... nu o poto dar kokius 4 metelius su anukais pakeliausiu su kemperiu ir gal tada pradesiu ruostis keliauti i viesbucius.Sergej.K parašė:taip.. buna... ir taip. bet manau uztektu kokį vieną karta į kurortą su šeima nuskristi ir palengvėtų,Vktoras.J parašė:.. dviem dienom ir 4 valandom to dziaugsmo...... o poto lenda mintys ,,,kagi as padariau,, ir ,,ar man to reikia,,, o poto dar ,, gi uz tokius pinigus galiu kelis metus i kurortus skraidyti,,,, gelbsti tik krapstymasis prie kemperio,, tada galvoji kur ka gauti .....ir kur as visus daiktus is seno kemperio pasidejau.............
Prieš metus ar du nuomavome ziema viesbutyje Krokuvoje 3 paras, kaip ir geras, nepigus, bet.. kaitlas neveikė., tv reikejo nustatyti paciam, nieko nerodė, mano kistukai netiko į rozetes, reikėjo turėti perjungėją, apartamentai su virtuve, bet ne buvo nei vieno puodo, ir pan. zodziu ir nuomojant apartamentus ne visada buni patenkintas isleista pinigų suma. be to irgi reikėjo su savimi kruvą daiktų masinoje vežtis..
norisi kuo greičiau išvažiuoti
i kelią, pažiūrėti kaip elgiasi kelyje, išbandyti kas kaip veikia. Juk tai vyriškas žaislas 

Juokas juokais mes irgi savo prikabinamam nameliui vardą davėm! 
Vktoras.J parašė:.. dviem dienom ir 4 valandom to dziaugsmo...... o poto lenda mintys ,,,kagi as padariau,, ir ,,ar man to reikia,,, o poto dar ,, gi uz tokius pinigus galiu kelis metus i kurortus skraidyti,,,, gelbsti tik krapstymasis prie kemperio,, tada galvoji kur ka gauti .....ir kur as visus daiktus is seno kemperio pasidejau.............
Guoda.S parašė:
AurelijauJuokas juokais mes irgi savo prikabinamam nameliui vardą davėm!

Guoda.S parašė:
Nejuokinsiu sakydama, bet pavadinimą sugalvojo mūsų vaikai, taigi vienas iš filmuko personažų pas mus kieme priparkuotas