Parašyta: 2016-02-19 18:37:43
Virginija.J parašė:
Sveikas, Simai!Kokia šalis paliko didžiausią įspūdį?
Virginija.J parašė:
Sveikas, Simai!Kokia šalis paliko didžiausią įspūdį?
Marijus.K parašė:
Su kempingais Olandijoje gerai. Praeitais metais buvau , labai patiko ypac Texel sala.
Mūsų keliavimas buvo labai panašus kaip ir tavo aprašytas - kelionės automobiliu ir miegojimas jame arba palapinėje. Gal galėtum daugiau papasakoti apie Olandiją? Tai vienas mūsų tikslų šiemet ir norim daugiau apie kempingus sužinoti, ką verta pamatyti ir pan. Gal netyčia kas buvot kempinguose, kur graži gamta ir ne tiek daug poilsiautojų? Marijus.K parašė:
Su kempingais Olandijoje gerai. Praeitais metais buvau , labai patiko ypac Texel sala.

Guoda.S parašė:
Sergej o kur buvote? Ką verta pamatyti Olandijoje? Mes patys tai Belgiją kiaurai išilgai išmaišę per 5 metus, tai jau nebeturime ten ką ir bežiūrėti

Guoda.S parašė:
Sveikas Simai, smagu sutikti dar vieną būsimą 'priekabiautoją' kaip ir mesMūsų keliavimas buvo labai panašus kaip ir tavo aprašytas - kelionės automobiliu ir miegojimas jame arba palapinėje. Gal galėtum daugiau papasakoti apie Olandiją? Tai vienas mūsų tikslų šiemet ir norim daugiau apie kempingus sužinoti, ką verta pamatyti ir pan. Gal netyčia kas buvot kempinguose, kur graži gamta ir ne tiek daug poilsiautojų?
Sergej.K parašė:taip, ten ju pakankamas kiekis bet Mes buvome savaite, is kelio nuorodu nebuvo daug, reikejo zinoti matyt kur ieskoti. kur prie juros ar kurortas tai yra nuorodu, kitur mazai mateme. bet pagal katologus - ju ten tukstanciai. Labai patiko ju poziuris, visada praleis kemperi ar su priekaba.Marijus.K parašė:
), tai su užsienietiškais numeriais matydami automobilį nes nesinervoja jei šis kaip nors keistai pavairuoja.Guoda.S parašė:
Sergej o kur buvote? Ką verta pamatyti Olandijoje? Mes patys tai Belgiją kiaurai išilgai išmaišę per 5 metus, tai jau nebeturime ten ką ir bežiūrėti