Parašyta: 2020-09-07 14:51:21
Atkreipkite dėmiesi,kad grižus privaloma atlikti testą. Mano žiniomis jis gali kainuoti 200 euru,nes nesenai valdžia bandė prastumti ši reikalą... Gal klystu,bet geriau patikslinkite info.
Rolandas.H parašė:Įstatymų nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Svarbu žinoti, kas laukia kertant ar įvažiavus į svetimą šalį. Mums svarbu žinoti , o jau kaip saugotis -kiekvieno asmeninis reikalas.Arvydas.I parašė:
Mano nuomone, tos rekomendacijos gal ir reikalingos, keliaujantiems lėktuvais, kruiziniais laivais bei gyvenantiems viešbučiuose.Mes gi keliaujame su 'nuosavu namu', tai ir užsikrėtimo galimybė niekingai maža, t.y. ne didesnė, nei būnant namie.
Arvydas.I parašė:Aš tik apie URM rekomendacijas, jeigu kąRolandas.H parašė:Įstatymų nežinojimas neatleidžia nuo atsakomybės. Svarbu žinoti, kas laukia kertant ar įvažiavus į svetimą šalį. Mums svarbu žinoti , o jau kaip saugotis -kiekvieno asmeninis reikalas.Arvydas.I parašė:
Mano nuomone, tos rekomendacijos gal ir reikalingos, keliaujantiems lėktuvais, kruiziniais laivais bei gyvenantiems viešbučiuose.Mes gi keliaujame su 'nuosavu namu', tai ir užsikrėtimo galimybė niekingai maža, t.y. ne didesnė, nei būnant namie.
Dionisas.S parašė:Atkreipkite dėmiesi,kad grižus privaloma atlikti testą. Mano žiniomis jis gali kainuoti 200 euru,nes nesenai valdžia bandė prastumti ši reikalą... Gal klystu,bet geriau patikslinkite info.
Rolandas.H parašė:Kadangi įstatymas kai kam daro išimtis- o mes sumažintoje rizikoje, nes mažiau kontaktų , manau ,kad noredami sutaupyti(jei tikrai privaloma mokėti200€=400€ ekipažui) ramia sąžine galime deklaruoti, kad atvykstame iš neitrauktos i sarašą šalies ,o dėl kitų saugumo pasilaikyti karantino reikalavimų. PVZ Šiai dienai Slovenija, Slovakija..Dionisas.S parašė:
Atkreipkite dėmiesi,kad grižus privaloma atlikti testą. Mano žiniomis jis gali kainuoti 200 euru,nes nesenai valdžia bandė prastumti ši reikalą... Gal klystu,bet geriau patikslinkite info.
Dionisas.S parašė:Variantas. Bet tada geriau sim korteles nuo tel palikti namuose..Rolandas.H parašė:Kadangi įstatymas kai kam daro išimtis- o mes sumažintoje rizikoje, nes mažiau kontaktų , manau ,kad noredami sutaupyti(jei tikrai privaloma mokėti200€=400€ ekipažui) ramia sąžine galime deklaruoti, kad atvykstame iš neitrauktos i sarašą šalies ,o dėl kitų saugumo pasilaikyti karantino reikalavimų. PVZ Šiai dienai Slovenija, Slovakija..Dionisas.S parašė:
Andrius.A parašė:Viskas ok bet iki Ispanijos trys šalys jei kuri nors užsidarys ir neleis tranzitu nėra variantu per kur gryžti namo. Truputi baugu, nesinori atostogų gadintis. O pasišildyti kauliukus taippat norisi..Dėl SIM kortelės manau reikia originalia palikti namie o vykti su kokia nors be sutarties ir pabuti be ryšio atostogas. Juk gyvenom neblogai kai nebuvo mobilių telefonų...... reikia vėl pratintis.