Home

Forumas

Žinutės: 302
Nuotraukos: 262
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-08-12
O mes tokius matėm :baisu:
Žinutės: 20
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-08-13
Anželika.& parašė:
O mes tokius matėm :baisu:
Mažiausiai pora panašių matėme Algarvės kempinge, kur turtingi švedai ir UK žiemoja (keli su autobusais atsitempė ant priekabų automobilius papildomai)
Nesuprantu kas cia keisto? Tai kad Lietuvoje jau tokiu yra. As automobili irgi siemet vesiuosi i visas keliones. Ir ne koki Smart o X 4. :)
 Beje tas RMB isvis nieko gero, auksinis Volkner , toks autobusas perdirbtas, amerikonisko stiliaus. Ir be proto brangus. Man geriau tada Vario mobil.
Žinutės: 2820
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Besvarstant , tokie kemperiai tai dar kita kategorija nei kelioniniai, čia kaip priekaba, bet jau ne priekaba, nes realiai keliauti su tokiu ne ką lengviau nei su priekaba, bet nuvažiuoti žiemojimui , kaip švedai ar UK , turint mašiniuka , stovėti ir nesiblaškyti , tai gal ir variantas, bo net pagalvoti man baisu kaip su tokiu sukiotis ten kur su įprastais kemperiais daugelis lendam? O kaip vasarnamis ant ratu, tai kuo didesnis tuo geriau , ilgai stovint tai tikrai pliusas. 
Ne visiems lysti reikia. O tiems kam reikia, pasistacius kemperi prie grazaus vaizdo, apvaziuoti masiniuku daug paprasciau. Atsiliepimus kai pakeliausiu parasysiu. Tiek del priekabos tiek del pacio budo. Tiesiog tai geras butas ant ratu.
Žinutės: 2820
Nuotraukos: 4166
Koordinatės: 91
Prisijungė: 2012-10-03
Marijau, tai taviškis gal kiek dar ir mažesnis už tuos kur mašinas į pilvą pasikrauna?

I pilva pasikrauna vienintelis, tik Volkner. Juos gamina tik individualiai. Derini kokia masina vesi , ko nori ir tt. Zodziu individualus uzsakymas.Kokiu budu pakraunama masina nera labai didelio skirtumo. Pavyzdziui Concordas Centurion ant MB Actros bazes pakrovimas is galo. Jei paimsi amerikonu, na pavyzdziui Monaco kemperius, jie visai masinas veza ant priekabu. Kas man tik patinka Volkner tai ta platforma masinos , kuri isvaziuoja , suformuoja terasa. Ir jei stovi ant kokio dumblo, gali svariai sedeti ant terasytes. 
Kalbant apie maniski, Vilniuje jau parvare Morelo su Smart gale. SVoris kaip mano, iki 7500 kg, ilgis 60 cm ilgesnis, plotis ir aukstis tas pats. Tai kai vaziuoji su 9 metrais ilgio, 60 centimetru nieko nesprendzia. Mano asmenine patirtis : pries tai tureta Mobilvetta buvo 7,3 m Dabar beveik 9 m, nejauciu didelio skirtumo. Tikrai. Beje siemet isvazinejau visa Como ezero pakrante. Kas buvo ten, zino kokie keliai. Nemaciau problemu.
Žinutės: 157
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2015-05-19
Žinutės: 32
Nuotraukos: 0
Koordinatės: 0
Prisijungė: 2016-08-18
https://www.sylvansport.com/


gan idomus variantas keliavimui


o cia ir dar pasiplaukiojimui

https://technology.ideas2live4.com/2016/04/14/sealander-its-a-camper-its-a-boat-its-both/