Parašyta: 2016-04-22 13:24:29
Aurelijus.B parašė:
Nėr už ką.Ten dar šalia yra japoniškas sodas. Bet aš jame nebuvau, kadangi neįleido su mažu sūneliu. Net jei ir tašėje ji neščiausi.Ir ligtais dar yra labirintu takas.

Aurelijus.B parašė:
Nėr už ką.Ten dar šalia yra japoniškas sodas. Bet aš jame nebuvau, kadangi neįleido su mažu sūneliu. Net jei ir tašėje ji neščiausi.Ir ligtais dar yra labirintu takas.

Ričardas.V parašė:Suintrigavai, Aurelijau. Galvoju, kas čia per japoniškas sodas (gal kokios kamasutros motyvais), kad su mažu vaiku (sūneliu) neįleidžia. Antru skaitymu supratau, kad kalba eina apie šunelį. PralinksminaiAurelijus.B parašė:

Dainius.D parašė:
Joo man irgi kažkaip nejauku pasidarė, kai Aurelijus norėjo sūnelį į tašę įkišti.....
Aurelijus.B parašė:
Paziuresiu,kazkur nuotrauku turejau,veliau ikelsiu,gal kam idomu 
Jurga.K parašė:Nuotraukos būtų labai įdomu.
Aurelijus.B parašė:Taip jau nutinka su tais telefonais, kai rašai viena, o pasižiūri ir gėda pasidaro.Dainius.D parašė:
Joo man irgi kažkaip nejauku pasidarė, kai Aurelijus norėjo sūnelį į tašę įkišti.....Gaila kad pasitaisyti negalimą.