Parašyta: 2018-12-20 20:33:04
Nesušalti ir, svarbiausia, laimingai grįžti
Arvydas.I parašė:
Nesušalti ir, svarbiausia, laimingai grįžti![]()
Arvydas.I parašė:
Robertai, ar keliesi iš Talino į Helsinkį ir prieš kiek laiko pirkai bilietus.Planuoju vidurvasarį kelionę į Norgę ir atgal per Taliną, bet kol kas dar neapsisprendžiu tikslaus laiko. Tad domina kaip su bilietais vasarą? Ar visą laiką yra į pigųjį keltą, kuris apie 3,5 val. plaukia?

. Arba damoki kortele telefonu. Jei atvaziavai ir stovi eileje su kitos valandos bilietais ir suvaziavus lieka vietos, tikrai priima. Yra taip buve man. Taip kad keliauk ir norek. Robertai, isidek grandines ir gera trosa. Tikiuosi neprireiks. Bet ledo kelio gali buti.
lauksime LIVE komentaru ir vaizdu! Kaip medziotojai sako: nei plauko nei tauko!Arvydas.I parašė:
Robertai, ar keliesi iš Talino į Helsinkį ir prieš kiek laiko pirkai bilietus.Planuoju vidurvasarį kelionę į Norgę ir atgal per Taliną, bet kol kas dar neapsisprendžiu tikslaus laiko. Tad domina kaip su bilietais vasarą? Ar visą laiką yra į pigųjį keltą, kuris apie 3,5 val. plaukia?
man kaiptais per agentūra pigau nei tiesiogiai gavosi, verta pabendrauti su daug siūlančiu ir atsirinkti, tikrai nėra taip , kad pas visus +- vienodos kainos, yra kas užsimeta nesikuklindami, yra kas nesugeba gauti geresnių sąlygų. Spėju iš anksto tikrai geriau žiūrėti.Robertas.M parašė:Bilietų kainos ir nuo paros laiko ir krypties priklauso, dažnai į viena puse su vienokia kompanija atgal su kitokia plaukti reikia, o dar labai nuo agentūros per kuria perkiArvydas.I parašė:
Robertai, ar keliesi iš Talino į Helsinkį ir prieš kiek laiko pirkai bilietus.Planuoju vidurvasarį kelionę į Norgę ir atgal per Taliną, bet kol kas dar neapsisprendžiu tikslaus laiko. Tad domina kaip su bilietais vasarą? Ar visą laiką yra į pigųjį keltą, kuris apie 3,5 val. plaukia?man kaiptais per agentūra pigau nei tiesiogiai gavosi, verta pabendrauti su daug siūlančiu ir atsirinkti, tikrai nėra taip , kad pas visus +- vienodos kainos, yra kas užsimeta nesikuklindami, yra kas nesugeba gauti geresnių sąlygų. Spėju iš anksto tikrai geriau žiūrėti.
Robertas.M parašė:
oi blin, trosai ...grandinės..gerai kad bendrakeleiviai neskaito.
net lauzaviete
. Nu bet as jau oro uoste, o tu ant lagaminu. 
Marijus.K parašė:Eeee neee, ten gi Tallink plaukia. Kas dar? Nesu plaukes. Gal ne is Helsinkio?Robertas.M parašė:Bilietų kainos ir nuo paros laiko ir krypties priklauso, dažnai į viena puse su vienokia kompanija atgal su kitokia plaukti reikia, o dar labai nuo agentūros per kuria perkiArvydas.I parašė:
Robertai, ar keliesi iš Talino į Helsinkį ir prieš kiek laiko pirkai bilietus.Planuoju vidurvasarį kelionę į Norgę ir atgal per Taliną, bet kol kas dar neapsisprendžiu tikslaus laiko. Tad domina kaip su bilietais vasarą? Ar visą laiką yra į pigųjį keltą, kuris apie 3,5 val. plaukia?man kaiptais per agentūra pigau nei tiesiogiai gavosi, verta pabendrauti su daug siūlančiu ir atsirinkti, tikrai nėra taip , kad pas visus +- vienodos kainos, yra kas užsimeta nesikuklindami, yra kas nesugeba gauti geresnių sąlygų. Spėju iš anksto tikrai geriau žiūrėti.
. Kada startuoji?