Parašyta: 2016-02-04 13:12:47
Po tokiu patareju ir informacijos pasidalijimu,pradedi galvot o kam tas forumas ?
Daina.P parašė:
Gausis ilgokas aprasymas,jei smulkiai aprasinesim.Visi renkasi pagal savo poreikius ir pagal tai, kuo domisi.Labai daug informacijos lenku regioniniu parku puslapiuose.Ten viska galima rasti.Net dviraciu trasu marsrutai nupiesti. Tik gal sunkiau tiems.,kas neskaito lenkiskai.Be to, paskaicius paciam, akiratis plateja
Žilvinas.G parašė:
Asta V. neblogų nuotraukų įkėlusi yra 'Savaitgalis Lenkijoje.Mozurijos regionas'.Stanislovas J. yra įkėlęs 'Varmia ir Mozūrai 2015 m. birželis - liepa'.Rimanta B. įkėlusi 'Šiaurės Lenkija 2015-05-01'.Informacijos dėl Mazūrijos yra forume, reikia tik pavartyti archyvus.
Lukas.P parašė:Na, aš atsidariau forumą, matau skiltį - Šalys. Einu tenai. Matau temą - Lenkijos paežerės. Vėl - einu tenai. Matau informaciją tokią, kokia ji yra. Kelionių skiltyje man irgi nieko panašaus nerodo. Prie galerijos, kadangi kol kas nesu klubo narys, prisijungti negaliu... Taigi... informacijos badasŽilvinas.G parašė:
Asta V. neblogų nuotraukų įkėlusi yra 'Savaitgalis Lenkijoje.Mozurijos regionas'.Stanislovas J. yra įkėlęs 'Varmia ir Mozūrai 2015 m. birželis - liepa'.Rimanta B. įkėlusi 'Šiaurės Lenkija 2015-05-01'.Informacijos dėl Mazūrijos yra forume, reikia tik pavartyti archyvus.![]()
Dėkui už papildymą, būtinai susirasiu tas temas, aki tik galėsiu
Lukas.P parašė:Na, aš atsidariau forumą, matau skiltį - Šalys. Einu tenai. Matau temą - Lenkijos paežerės. Vėl - einu tenai. Matau informaciją tokią, kokia ji yra. Kelionių skiltyje man irgi nieko panašaus nerodo. Prie galerijos, kadangi kol kas nesu klubo narys, prisijungti negaliu... Taigi... informacijos badasŽilvinas.G parašė:
Asta V. neblogų nuotraukų įkėlusi yra 'Savaitgalis Lenkijoje.Mozurijos regionas'.Stanislovas J. yra įkėlęs 'Varmia ir Mozūrai 2015 m. birželis - liepa'.Rimanta B. įkėlusi 'Šiaurės Lenkija 2015-05-01'.Informacijos dėl Mazūrijos yra forume, reikia tik pavartyti archyvus.![]()
Dėkui už papildymą, būtinai susirasiu tas temas, aki tik galėsiu