Parašyta: 2016-02-04 13:12:47
Po tokiu patareju ir informacijos pasidalijimu,pradedi galvot o kam tas forumas ?
Daina.P parašė:
Gausis ilgokas aprasymas,jei smulkiai aprasinesim.Visi renkasi pagal savo poreikius ir pagal tai, kuo domisi.Labai daug informacijos lenku regioniniu parku puslapiuose.Ten viska galima rasti.Net dviraciu trasu marsrutai nupiesti. Tik gal sunkiau tiems.,kas neskaito lenkiskai.Be to, paskaicius paciam, akiratis plateja
Niekas ir nesako, kad reikia rašyti, kiek ir kada kiaušinių į kiaušinienę dėjom
Aš tiesiog apie kertinius objektus ir jų pliusus, minusus ir pan.

Žilvinas.G parašė:
Asta V. neblogų nuotraukų įkėlusi yra 'Savaitgalis Lenkijoje.Mozurijos regionas'.Stanislovas J. yra įkėlęs 'Varmia ir Mozūrai 2015 m. birželis - liepa'.Rimanta B. įkėlusi 'Šiaurės Lenkija 2015-05-01'.Informacijos dėl Mazūrijos yra forume, reikia tik pavartyti archyvus.

Plačiau: http://www.suvalkai.lt/apie-suvalkus/lankytinos-vietos
Lukas.P parašė:Na, aš atsidariau forumą, matau skiltį - Šalys. Einu tenai. Matau temą - Lenkijos paežerės. Vėl - einu tenai. Matau informaciją tokią, kokia ji yra. Kelionių skiltyje man irgi nieko panašaus nerodo. Prie galerijos, kadangi kol kas nesu klubo narys, prisijungti negaliu... Taigi... informacijos badasŽilvinas.G parašė:
Asta V. neblogų nuotraukų įkėlusi yra 'Savaitgalis Lenkijoje.Mozurijos regionas'.Stanislovas J. yra įkėlęs 'Varmia ir Mozūrai 2015 m. birželis - liepa'.Rimanta B. įkėlusi 'Šiaurės Lenkija 2015-05-01'.Informacijos dėl Mazūrijos yra forume, reikia tik pavartyti archyvus.![]()
Dėkui už papildymą, būtinai susirasiu tas temas, aki tik galėsiu
)Pakeliui sustojom poroj vietu,yra nuo pagrindinio kelio nuorodos i regykla,paezerej i poilsiaviete uzsukom.Pries pas Vilko guoli gal 1-2km yra Mozurlandija,tipo muziejus po atviru dangum,ten uzvaziuokit ir prisirinksite informacijos,yra sumazinti visi to regiono lankytini objektai ir prie kiekvieno zemelapis kiek nuo Mozurlandijos km ir kaip privaziuot-paprasciau nebuna,o siaip labai puikus muziejus,keleta valandu ten praleidome-is lanku saudem,su regiono istorija susipazinom,fotosesiju prisidarem su kareiviskom uniformom ivairiausiom,su sarvuociais po poligona pavazinejom-visa tai ieina i bilieto kaina(isskyrus poligona)Vilko guolyje yra aikstele ,kazkas panasaus i kempinga,maciau ir elektra galima pasijungt,bet mes tik pasistatem kol vaikstinejom,grize papietavom,diena kiek supratom ten nemokamai jei elektros nereikia.Toliau vazinejom pagal planiuka kuri Mozurlandijoj susidarem,siulau ir Jums taip padaryt,ten viskas pateikta,aiskiau nebuna.Mikolaikai kazkas tokio kaip Palanga,tik prie ezeru,kemperi pasistatem truputi toliau nuo centro aiksteleje nemokamai,nuo ten iki centro gal 10min kelio pesciomis.Kurortas nesuzavejo,bet jei butu buve daugiau laiko butume plauke i kitus miestelius laivukais ir atgal,ten daug marsrutu,yra is ko pasirinkt
Jei kas domins,klauskit 
Lukas.P parašė:Na, aš atsidariau forumą, matau skiltį - Šalys. Einu tenai. Matau temą - Lenkijos paežerės. Vėl - einu tenai. Matau informaciją tokią, kokia ji yra. Kelionių skiltyje man irgi nieko panašaus nerodo. Prie galerijos, kadangi kol kas nesu klubo narys, prisijungti negaliu... Taigi... informacijos badasŽilvinas.G parašė:
Asta V. neblogų nuotraukų įkėlusi yra 'Savaitgalis Lenkijoje.Mozurijos regionas'.Stanislovas J. yra įkėlęs 'Varmia ir Mozūrai 2015 m. birželis - liepa'.Rimanta B. įkėlusi 'Šiaurės Lenkija 2015-05-01'.Informacijos dėl Mazūrijos yra forume, reikia tik pavartyti archyvus.![]()
Dėkui už papildymą, būtinai susirasiu tas temas, aki tik galėsiu